De faalhazen van de telefoongids #2

Net zoals afgelopen jaar viel vandaag weer ONGEVRAAGD de telefoongids in de brievenbus. Melden dat je de telefoongids niet wil hebben heeft totaal geen zin. Dit doe ik al 5 jaar en de bezorger wist me vorig jaar te melden dat ze niet met lijsten werken maar dat ze de opdracht hadden die gidsen gewwoon in ALLE brievenbussen te prakken, ongeacht afmelding of NEE NEE sticker.

Er is maar 1 remedie, en dat is massaal, ongefrankeerd de telefoongids retour sturen naar:

Telefoongids media BV, Antwoordnummer 46404, 1060 WD

Ondertussen meldt Stopdetelefoongids.nl

Stopdetelefoongids.nl gaat zichzelf opheffen. Mission Accomplished

Telefoongids Media BV heeft de volgende uitleg voor het toch bezorgen van de telefoongfidsen:

Waarom heb ik de gids toch ontvangen ondanks een nee/nee sticker?
Als huishoudens een nee/nee-sticker op de brievenbus hebben, wil dit niet zeggen dat zij ook de papieren De Telefoongids & Gouden Gids niet willen ontvangen. Dit blijkt uit reacties die wij ontvangen hebben. Ook bij deze huishoudens zal nu weer een papieren gids bezorgd worden. De Telefoongids & Gouden Gids valt niet onder ongeadresseerd reclamedrukwerk en is ook geen huis-aan-huisblad. De papieren gids wordt bovendien veelvuldig gebruikt (maandelijks ruim 4 miljoen unieke gebruikers bron: TNS-NIPO monitor 2009). Dat is de reden waarom wij deze ook blijven verspreiden

De enige reden waarom ze de gidsen blijven verspreiden is omdat ze er flink wat geld mee verdienen. Hoe hoger de oplage, des te meer leveren al die onzinnige reclames op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.